MALIŠANI UŽIVALI NA GRADSKOM TRGU: Otvoreno klizalište u Sremskoj Mitrovici
Foto: Promo

Radost

MALIŠANI UŽIVALI NA GRADSKOM TRGU: Otvoreno klizalište u Sremskoj Mitrovici

Srbija -

Zvanična sezona klizanja u Sremskoj Mitrovici počela je prošle subote i trajaće sve do 15. februara. Sremska Mitrovica već šestu godinu za redom najmlađim sugrađanima pruža mogućnost da uživaju u klizanju i manifestacijama koje se u toku zime organizuju.

- S obzirom da je sneg začinio ovogodišnje otvaranje klizališta, kratkim zabavnim programom smo zvanično otvorili sezonu klizanja. Zapravo, ta čast je ove godine pripala "malom gradonačelniku" Vukašinu Puri. Naš grad svake godine bira "malog gradonačelnika", tako što svi učenici drugog razreda osnovnih škola sa teritorije Sremske Mitrovice, učestvuju u literaturnom konkursu "Imam pravo da maštam - ja sam gradonačelnik". Ove godine pobedio je Vukašin, koji je i otvorio klizalište - kažu iz Službe za informisanje grada Sremska Mitrovica i dodaju da su mališani uživali u perfomansu sa vatrom, a nakon toga je usledilo besplatno klizanje uz muziku simbolično nazvano "Disko klisko".

Klizalište je površine 400 metara kvadratnih i postavljeno je na centralnom gradskom trgu.

D.G.

Tekst je objavljen u sklopu projekta "Sremska Mitrovica - Javni interes u fokusu" finansiran iz budžeta Grada Sremska Mitrovica - Gradska uprava za obrazovanje, kulturu i sport. Napomena: Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track