ANA JE POLICAJKA KOJA SPASAVA POVREĐENE ŽIVOTINJE I KAŽNJAVA ZLOSTAVLJAČE! Povređeni pas je ležao na ulici, a ona je zaustavila saobraćaj i umotala ga u jaknu!
Foto: Facebook

uvek tu za četvoronožne drugare

ANA JE POLICAJKA KOJA SPASAVA POVREĐENE ŽIVOTINJE I KAŽNJAVA ZLOSTAVLJAČE! Povređeni pas je ležao na ulici, a ona je zaustavila saobraćaj i umotala ga u jaknu!

Srbija -

Kraljevčanka Ana Jelčić omiljeni je komunalni policajac, naročito među ljubiteljima životinja, koja je uvek tu kada treba pomoći ugroženim životinjama!

– Pre nekoliko dana udaren je pas na ulici. Satima je tamo ležao, a niko nije hteo da stane i bar da ga skloni. U 6 sati ujutru, iz taksija su pozvali komunlanu službu, a naša Ana Jelčić je odmah otišla na lice mesta. Ta žena je čudo, za naš portal govori Danijela iz Kraljeva.

Ana svakodnevno pomaže povređenim životinjama u ovom gradu na obali ibra. Uvek prva koja se odaziva na prijave o zlostavljanju, omiljena je inspektorka ljubitelja životinja širom Srbije!

– Zakon ima u malom prstu. Zbog toga što radi svoj posao časno i profesionalno i što želi pomoći životinjama trpela je vređanja od strane bivšeg nadređenog. Ipak, nikad ne odustaje i u pola dana – pola noći, Ana će izaći na teren i pomoći povređenoj životinji, kaže nam Danijela!

foto: Facebook

Tog dana, Ana je još jednom pokazala da je čovek na prvom mestu i da svoj posao radi najbolje!

– Kada su stigli na poziv taksiste, ona i kolega su skinuli jakne, uvili povređenog psa, a istovremeno su na trenutak zaustavili saobraćaj na toj prometnoj ulici. Žao mi je što to niko nije snimio. Pas je zahvalljujući njima još uvek živ, kaže nam Danijela!

Kako je i sama Ana dodala, teško je raditi u okruženju gde je vaša ljubav prema životinjama u manjini!

– Svi koji me poznaju, znaju da za životinje sve gazim. Jako je teško kada radiš u kolektivu gde većina ne deli tvoje mišljenje i osećanja. Ne mogu da verujem da ljudi nailaze na pse u nehumanim uslovima, koji trpe zlostavljanje i slično i okrenu glavu, dodala je Ana.

(Kurir.rs/petface.net)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja