UKRASI, SUVENIRI I ZIMNICA: Otvoren Novogodišnji bazar u Loznici (FOTO)
Foto: T.I.

trajaće do badnjeg dana

UKRASI, SUVENIRI I ZIMNICA: Otvoren Novogodišnji bazar u Loznici (FOTO)

Srbija -

LOZNICA – Treći ‘’Novogodišnji bazar’’ otvoren je na šetalištu u Cvijićevoj gde će sve do Badnjeg dana posetioci moći da pazare razne rukotvorine, novogodišnje ukrase, suvenire, med, domaće vino, ili zimnicu.

Organizator je Turistička organizacija grada Loznice (TOGL) koja je izlagačima obezbedila prikladno ukrašene novogodišnje kućice koje se osim na šetalištu ispred Vukovog doma kulture nalaze i u Banji Koviljači.

foto: T.I.

U TOGL kažu da se odazvalo više od pedeset izlagača, najviše do sada, a ako vremenske prilike budu odgovarajuće svakoga dana biće izveden i prigodan muzički program. ‘’Novogodišnji bazar’’ otvoren je svakodnevno od deset ujutru do šest popodne.

Inače, Lozničani prethodnih deset godina zaredom nisu imali organizovan zajednički novogodišnji doček u gradu, a i za predstojeću najluđu noć snalaziće se sami.

foto: T.I.

Većina će ostati kod svojih kuća, sa porodicom, familijom i prijateljima, a oni koji vole provod ovoga puta je trebalo da odvoje od 600 dinara, koliko je najjeftinija varijanta dočeka za šankom do, najčešće, između 2.600 do 4.500 dinara.

(Kurir.rs/T.Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track