ČUVAJTE DECU DOK SE SANKAJU: Mališani u Surdulici se spuštali sankama niz ulicu, pa udarili u vozilo!
Foto: T.S.

zamalo kobno da se završi

ČUVAJTE DECU DOK SE SANKAJU: Mališani u Surdulici se spuštali sankama niz ulicu, pa udarili u vozilo!

Srbija -

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Surdulici u petak 4. januara povređene su tri osobe od kojih dvoje dece.

Nezgoda u kojoj su učestvovala tri pešaka dogodila se u ulici “Surduličkih mučenika” u tom gradu uveče oko pola osam, saopštila je PU Vranje.

Prema navodima policije jedno odraslo i dva maloletna lica su sankajući se na improvizovanim sankama od daske sletela sa obližnjeg uzvišenja na ulicu “Surduličkih mučenika” i udarila u vozilo u pokretu, Spuštajući se sa obližnjeg uzvišenja udarili su u putničko vozilo marke „golf“ prokupačkih registarskih oznaka kojim je upravljao vozač (21) iz Prokuplja.

Tom prilikom teške telesne povrede zadobilo je lice (40) iz Surdulice, a lakše devetogodišnje i sedmogodišnje dete iz Kučeva. Lekarska pomoć im je najpre ukazana u Zdravstvenom centru u Surdulici, odakle su lice sa teškim telesnim povredama i devetogodišnje dete prebačeni u KC u Nišu. Nakon ukazane lekarske pomoći na kućno lečenje je pušteno devetogodišnje dete.

O saobraćajnoj nezgodi obavešten je zamenik OJT u Vladičinom Hanu koji je naložio da pripadnici saobraćajne policije Policijske stanice u Surdulici izvrše uviđaj i da o tome tužilaštvu dostave izveštaj.

(Kurir.rs/T.S./Foto: T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja