GRAFITI KEFO ZOTE PO OBRENOVCU: Sektaški simboli osvanuli pored škola, parkova, građani DANIMA U STRAHU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

užas!

GRAFITI KEFO ZOTE PO OBRENOVCU: Sektaški simboli osvanuli pored škola, parkova, građani DANIMA U STRAHU! (FOTO)

Srbija -

Neposredno pred Novu godinu na društvenim mrežama osvanuo je snimak iz Obrenovca na kojem se vidi mladić koji kolje psa non-stop ponavljajući dve reči - "kefo zote". Za to vreme ženska osoba sve to snima i povremeno se uključuje u ritual.

foto: Printscreen/Youtube

U mestu Zabrežje kod Obrenovca nalazi se na desetine simbola ove "avanturističke i samostalne sekte", kako je nazivaju stručnjaci. Međutim, i u parku u blizini jedne srednje škole i gerontološkog centra, pronađeni su isti simboli, pa je strah koji se pojavio među Obrenovčanima, sve veći.

"Meni je ovo užasno, vraćam se kasno uveče sa posla i nekako sama pomisao na sve ovo je strašna", rekla je jedna Obrenovčanka.

"Čin koji je proizveo opravdanu paniku kod naroda je klasičan primer udžbeničkog satanizma. Ovaj mladić i devojka uradili su ono što satanisti rade vekovima. U ovom slučaju nemam informaciju da orgranizacija "Kefo zote" ima jaku i veliku mrežu. Mislim da je reč o slobodnim avanturistima, nazvaću ih tako, koji su radeći jedan brutalan ritual, uspeli da izađu iz anonimnosti", objašnjava za RTV Mag nekadašnji policijski službenik u radu sa sektama Zoran Luković.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube

Da podsetimo, Momak M. Đ. (21) i devojka K. P. (34), koji su učestvovali u surovom ubistvu psa, pa još sve to snimili kamerom, dobili su pritvor od 30 dana.

(Kurir.rs/RTV Mag)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track