LOZNIČANIN MULTIPRAKTIK: Drži kišobran, vozi bicikl i sve to po snegu!
Foto: T.Ilić

ZIMA SE ŠALI

LOZNIČANIN MULTIPRAKTIK: Drži kišobran, vozi bicikl i sve to po snegu!

Srbija -

LOZNICA - Zima se ne šali, a sneg ne odustaje pa se Loznica jutros probudila pod pahuljama, na minus jedan i pod desetak santimetara snežnog pokrivača.

Sitan sneg veje i preti da dostigne ozbiljnu visinu jer meteorolozi najavljuju da će ga biti i narednih dana.

Nekima smeta, nekima ne, a jedan od njih je i hrabri Lozničanin koji je jutros po ovolikom snegu krenuo biciklom i to još držeći kišobran u rukama...

foto: T.Ilić

Vozači moraju ponovo da budu dodatno oprezni zbog vlažnih kolovoza na kojima se zadržava ugažen sneg, a opet im valja da se pre vožnje malo ‘’zagreju’’ pošto pre polaska moraju očistiti automobile od snega.

foto: T.Ilić

Ekipe zimske službe od jutros u tri sata su na terenu i posipaju so po putevima, prema prioritetu, i gradskim ulicama i za sada su svi putevi prohodni tako da svako može da stigne gde je namerio.

foto: T.Ilić

Trotoari će, nadaju se građani, biti ubrzo očišćeni od snega kako bi mogli bezbedno da prolaze gradom bez bojazni od padova i eventualnih povređivanja.

foto: T.Ilić

Lozničani uglavnom komentarišu da sada i jeste vreme za minus i pahulje, a školarci se nadaju da će još napadati pa da tokom predstojećeg vikenda mogu uživati u sankanju i grudvanju.

(Kurir.rs/T.Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track