PUCALI U BROJILA ZA STRUJU U LOZNICI: Nezapamćen vandalizam, policija traga za počiniocima
Foto: T.Ilić

istraga u toku

PUCALI U BROJILA ZA STRUJU U LOZNICI: Nezapamćen vandalizam, policija traga za počiniocima

Srbija -

LOZNICA – Da li je neko vežbao gađanje, ili mu EPS baš ide na nerve za sada je nepoznat motiv onoga ko je upucao više od dvadeset brojila za struju, postavljenih na izmeštena mesta.

Za sada nepoznata osoba, ili osobe, je, najverovatnije pod okriljem prethodne noći, na tri mesta, koliko je do sada otkriveno, ustrelila brojila smeštena u ormare okačene na banderama.

foto: T.Ilić

Kako saznajemo, u Ulici Bore Stankovića, naseljenom delu grada pored šabačkog puta, oštećeno je 16 brojila, a na još dva mesta su izbušena po tri.

’’Posao’’ je obavljen precizno i prema viđenom na svakom brojilu je jedna rupa, a na nekoliko mesta je zrno izašlo na zadnju stranu ormana.

Žitelji ulice u kojoj je najviše oštećenih brojila tvrde da ništa nisu ni čuli ni videli, i da su jutros saznali šta se dogodilo, iako se u ulici nalaze kuća do kuće.

foto: T.Ilić

Radnici ED Loznica koji su danas menjali oštećena brojila kažu da do sada nikada nisu imali ovakav slučaj i da ova brojila, za merenje potrošnje struje okolnih domaćinstava, na tom mestu stoje poslednje tri godine.

Kažu i da je očitavanje potrošnje završeno pre dva, tri dana i tada je sve bilo na svom mestu. Loznička policija obavila je uviđaj i u saradnji sa OJT Loznica radi na rasvetljavanju ovog nesvakidašnjeg slučaja.

Kurir.rs/T.Ilić/Foto: T. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track