Najnovije vesti

SKANDAL U NOVOM BEČEJU: Broj Hitne pomoći satima bio isključen zbog duga!
Foto: Filip Plavčić

bio van funkcije

SKANDAL U NOVOM BEČEJU: Broj Hitne pomoći satima bio isključen zbog duga!

Srbija

Telefonski broj službe Hitne pomoći 194 u Novom Bečeju bio je isključen od juče popodne do danas u 10 časova zbog nagomilanog duga koji prema rečima nadležnih u toj banatskoj opštini iznosi 130 miliona dinara.

Nadležni su se javnosti na zvaničnoj Fejsbuk stranici Opštine Novi Bečej juče obratili putem saopštenja u kome se navodi da je za nagomilane dugove krivo prethodno rukovodstvo Doma zdravlja.

"Poštovani sugrađani, zbog nagomilanih dugova prethodnog rukovodstva Doma zdravlja, od 130 miliona dinara, danas su isključeni brojevi hitne pomoći. Rukovodstvo opštine je tokom dana pokušalo da ponovo uspostavi funkcionisanje brojeva, ali će oni biti uključeni tokom sutrašnjeg dana. Obezbeđen je broj na koji se možete javiti ukoliko imate potrebu za hitnom medicinskom pomoći. Privremeni broj HMP je 0600809413", navodi se u saopštenju Opštine Novi Bečej.

Danas se na istom oko 11 časova pojavilo saopštenje u kome se javnost obaveštava da im je ponovo dostupan stari broj telefona za hitne slučajeve 194.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...