MAKLJAŽA U TUTINU KAKVU DUGO NISTE VIDELI: Ostavio kola nasred ulice, zaleteo se pa iz sve snage patosirao čoveka iz drugog auta, A ONDA JE NASTAO OPŠTI HAOS!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

masovna tuča

MAKLJAŽA U TUTINU KAKVU DUGO NISTE VIDELI: Ostavio kola nasred ulice, zaleteo se pa iz sve snage patosirao čoveka iz drugog auta, A ONDA JE NASTAO OPŠTI HAOS!

Srbija -

Ko ima prednost i ko je kome preprečio put – pitanja su koja su dovela do opšte makljaže u Tutinu na sred ulice, pre dve godine, a nije poznato da li su i na koji način učesnici ovog surovog obračuna kažnjeni.

Kako se vidi na snimku koji je ranije objavljen na društvenim mrežama, nakon što je nekoliko vozila zakrčilo put, dva vozača su izašla na kolovoz i jedan drugog počeli da časte pesnicama.

Jedan čovek pokušao je da razdvoji zavađeni dvojac, dok je treći uporno šutirao jednog od vozača.

Tuča nasred ulice se umnožila kada se u nju umešala policija.

– Pusti, bre, pusti – vikao je policajac, dok se mnoštvo posmatrača okupilo, sirene trubele, a psovke letele na sve strane.

Povremeno bi neko prišao i šutnuo kola, koja verovatno pripadaju jednom od učesnika tuče.

Dok se zavađeni nisu razdvojili, ulica je bila nedostupna za saobraćaj.

U trenutku kada je izbio haos, na ulici je bilo osam automobila, ako ne računamo parkirana vozila, kao i jedan traktor sa prikolicom koji je već prošao sporni deo, pa nije bio uključen u incident. Takođe, zbog zastoja, dva auta i motor nisu mogli da se uključe u saobraćaj.

(Kurir.rs/sandžakhaber.net)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track