OTVOREN BAZAR NA ŠETALIŠTU U LOZNICI: Evo gde ćete moći da obradujete svoje lepše polovine za 8. mart (FOTO)
Foto: T.Ilić

manifestacija

OTVOREN BAZAR NA ŠETALIŠTU U LOZNICI: Evo gde ćete moći da obradujete svoje lepše polovine za 8. mart (FOTO)

Srbija -

Oni koji ne znaju čime bi mogli da obraduju svoje majke, sestre, supruge i ostale pripadnice lepšeg pola rešenje mogu naći na Osmomartovskom bazaru koji je počeo danas na šetalištu kod Vukovog doma kulture. Ovu manifestaciju po šesti put organizuje Turistička organizacija grada Loznice (TOGL), a završava se u petak, na Dan žena.

foto: T.Ilić

U TOGL kažu da učestvuje više od 30 izlagača, a na štandovima su izložene rukotvorine pravljene namenski za Dan žena, ali i razni cvetni aranžmani, heklani stolnjaci, pletene nazuvice, med, liciderska srca, domaći sokovi, vina, zimnica i drugi proizvodi domaće radinosti.

foto: T.Ilić

Bratislav Pajić Baćo, licider iz Draginca, redovno učestvuje na ovakvim bazarima i kaže da je ovo odlična prilika da se kupcima dođe ‘’na noge’’ i predstave proizvodi, a očekuje da će vremenska prognoza biti na strani izlagača.

Među onima koji izlažu svoje radove je i Paulina, mlada Ruskinja iz Sankt Peterburga, koja živi u Loznici i došla je da predstavi svoje cvetne ukrase i slike od kafe. Ona očekuje da njen štand privuče pažnju i da mnogi ovde za 8. mart nađu prigodne poklone koji su neobični i unikatni.

Osmomartovski bazar biće otvoren tri dana od deset sati ujutru do šest uveče.

(Kurir.rs/T.Ilić/Foto: T. Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track