Najnovije vesti

PREOKRET! MILIJANA (21) OSTAVLJA MILOJKA (73)! Šokirala javnost izjavom, pa onda otkrila sve detalje iz kreveta! Evo kako ga štedi U SEKSU
Foto: Facebook

par o kome bruji čitav region

PREOKRET! MILIJANA (21) OSTAVLJA MILOJKA (73)! Šokirala javnost izjavom, pa onda otkrila sve detalje iz kreveta! Evo kako ga štedi U SEKSU

Srbija

Najkontroverzniji par Srbije Milojko (73) i Milijana (21) uskoro će se razdvojiti bar na kratko jer su dobili poziv od dve nacionalne televizije, Pinka i Hepi televizije da uđu u rijaliti.

Srbija bruji o ovoj vezi, a ekskluzivno za Kurir su najavili da će zajedno ući u rijaliti. Međutim, sudeći prema njenoj izjavi za agenciju RINA Milijana planira da uđe u rijaliti bez njega.

foto: Facebook

Milijana kaže da želi da uđe u neki od ovih tv rijalitija, međutim Milojko najverovatnije neće biti u prilici jer se tome protive njegova deca iz prvog braka, ali je spreman da Milijanu pusti samu.

"Prvi su nam se javili sa Hepi televizije i ponudili Parove, a zatim su nas pozvali i iz Pinka za Zadrugu. Nismo još odlučili, teško mi je da ostavim Milojka jer on ima problem sa njegovima. Međutim imam kao i uvek njegovu podršku i uskoro ćemo odlučiti gde ću se pojaviti", kaže Milijana.

Velika većina komentara koji pristižu sa svih strana tiču se seksa i vijagre, a MIlijana otrkiva sve detalje.

foto: Instagram

"Imamo seks skoro svakog dana, ne vidim šta je tu čudno. Radimo sve kao što radi svaki zaljubljeni par i nama godine uopšte nisu prepreka. Doduše, otkako je Mikana u decembru imao operaciju srca, moram malo da ga štedim u seksu. Ugrađen mu je baj pas, pa sada pazimo da se ne preforsira. Inače je u krevetu kao mladić, ne treba mu nikakva vijagra. Mada, istini za volju, ja i ne znam kakvi su mladići u seksu, uvek sam bila samo sa mnogo starijima od sebe. I kod Milojka mi se svidelo to što je iskusan, mada mi je njegova lepota na prvom mestu" - dodaje Milijana.

Oni su inače najavili svadbu za 7. septembar, za koju kako Milijana kaže, biće najlepša svadba ikada! Ona uveliko bira venčanicu, a zajedno sa Milojkom gleda i stvari za bebu, koju takođe planiraju.

(Kurir.rs/RINA)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...