VRANJE PRODAJE HOTELE: Dokumentacija pripremljena, čekaju se kupci
Foto: T.S.

turizam

VRANJE PRODAJE HOTELE: Dokumentacija pripremljena, čekaju se kupci

Srbija -

“Hotel Vranje”, ugostiteljski objekat koji se nalazi u užem centru grada trebalo bi prema najavi nadležnih da bude prodat u narednim mesecima.

“Verujem da će vrlo brzo doći do prodaje “Hotela Vranje”. Imam tačan datum, ali dok to ne bude potvrđeno, neću da o tome govorim. Cela dokumentacija je pripremljena, procena vrednosti je prihvaćena od strane Agencije za privatizaciju”, rekao je na jednoj od konferencija za novinare narodni poslanik Slaviša Bulatović.

On je dodao da se i u Vranjskoj Banji priprema prodaja “Želturista” i da je urađena procena za dva objekta Ugostiteljskog preduzeća “Vranje”, “Kosovo” i “Srbija”, a jedan objekat je u postupku restitucije tako da on u ovom trenutku ne može biti predmet procene i eventualne prodaje. “To nas uskoro očekuje da bude omogućena prodaja, to znači nova radna mesta. Verujem da smo na dobrom putu”, istakao je Bulatović.

Prema njegovim rečima procenjena vrednost “Hotela Vranje” je oko 1,5 miliona evra. Bulatović očekuje uskoro i pokretanje proizvodnje u “Rasadnicima” u Vranjskoj Banji.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track