Najnovije vesti

DRAMA NA VELIKOM ODMORU U NIŠU: Pas ujeo učenika za butinu u dvorištu škole! Zbog obilnog KRVARENJA hitno prebačen u Klinički centar
Foto: Profimedia

užas

DRAMA NA VELIKOM ODMORU U NIŠU: Pas ujeo učenika za butinu u dvorištu škole! Zbog obilnog KRVARENJA hitno prebačen u Klinički centar

Srbija

Četrnaestogodišnjeg učenika Osnovne škole „Čegar“ u Nišu u sredu je na velikom odmoru ujeo pas iz komšiluka koji se odvezao i preskočio ogradu i uleteo u školsko dvorište.

Kako se saznaje, pas je dečaka ujeo za butinu, a zbog obilnog krvarenja mališan je hitno prebačen na Dečiju hiruršku kliniku Kliničkog centra u Niš.

"Nezgoda se dogodila za vreme prvog velikog odmora nešto posle 9 sati. Mi smo preduzeli odmah sve potrebne radnje, pozvali Hitnu pomoć i policiju. Mališan je krvario, ali sigurno nije životno ugrožen, a Hitna ga je prevezla na kliniku radi preventive i verovatno davanja zaštite protiv besnila", kaže direktor škole „Čegar“ Goran Dinić.

On dodaje da je na lice mesta odmah stigla i komunalna policija koja je pronašla vlasnika psa koji je potvrdio da je pas njegov, te da je uglavnom vezan u dvorištu, ali je verovatno ovom prilikom pokidao lanac i prešao do škole.

O slučaju su odmah obavešteni i roditelji dečaka i školska uprava u Nišu.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...