Najnovije vesti

Upali su s fantomkama i uperili pištolj u radnika, zapalili 9 kamiona i 3 objekta!  UNIŠTILI PREDUZEĆE IZBEGLICI IZ HRVATSKE! Šteta pola miliona evra! Sada sve moramo iz početka! VIDEO
Foto: Vranjska Plus

Piromani

Upali su s fantomkama i uperili pištolj u radnika, zapalili 9 kamiona i 3 objekta! UNIŠTILI PREDUZEĆE IZBEGLICI IZ HRVATSKE! Šteta pola miliona evra! Sada sve moramo iz početka! VIDEO

Srbija

Nepoznati piromani potpuno su uništili preduzeće "5D" porodice Ugričić iz sela Prevalac kod Vranja, čije je sedište u susednom selu Panevalje, kada su im noćas oko 2 sata ujutro zapalaili devet kamiona, dve građevinske mašine, kao i deo asfaltne baze. Šteta se procenjejue na preko pola miliona evra, piše Jugmedia.

 

Naime, radi se o porodičnoj firmi sa oko 70 zaposlenih.

- Radili smo dobro i pošteno, dobijali poslove na tenderima. Sav beton novog autoputa od Grdeličke klisure do Vranja smo mi napravili i dobili sve moguće pohvale od od stranaca sa raznih deonica, od Španaca, Bugara i drugih - priča za Jugmediu PR firme Sonja Ugričić i snaha te porodice, piše Jugmedia.

 

 

U policiji kažu da im je oko dva sata jutros prijavljeno da je došlo do paljenja objekta, kamiona i druge mehanizacije privatnog preduzeća, te da je policija odmah po prijavi izašla na lice mesta, kao i ekipa Vatrogasno-spasilačke jedinice koja je ugasila požar.

O tom slučaju je, kažu, obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vranju koje je naložilo uviđaj.

 

 

Preduzeće je bilo osigurano, ali to u ovoj situaciji Ugričićima ništa ne znači.

- Sada sve moramo iz početka - priča i plače mlada žena.


 

foto: Vranjska Plus

Ona objašnjava kako je došlo do upada i paljevine.

- Njih trojica su upala pod maskama. Jedan je prišao čuvaru i uperio mu pištolj u glavu, dok su dvojica, pretpostavljamo molotovljevim koketlima, posuli sve benzinom, zapalili i otišli. Mi smo plamen primetili jer stanujemo kilometar od baze. Moj suprug je bos istrčao iz kuće i sa nekim radnicima koji su dotrčali gasio požar, ali uzalud, sve je otišlo - priča Ugričić.

Kaže da ne zna ko je mogao da počini ovakav zločin.

- Nikome se nismo zamerili, baš nikome. Celo jutro nas zovu prijatelji sa svih strana - veli.

 

kurir.rs/jugmedia.rs

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...