Najnovije vesti

SKANDAL U PAROHIJSKOM DOMU! U PRIZEMLJU PARASTOS, A NA SPRATU ŽURKA: Pijan pop došao među ožalošćene pa NAZDRAVLJAO RAKIJOM! A zna i da zapeva (VIDEO)
Foto: Printscreen

bura se ne stišava

SKANDAL U PAROHIJSKOM DOMU! U PRIZEMLJU PARASTOS, A NA SPRATU ŽURKA: Pijan pop došao među ožalošćene pa NAZDRAVLJAO RAKIJOM! A zna i da zapeva (VIDEO)

Srbija

Pošto je obelodanjen snimak iz parohijskog doma Crkve svetog Vasilija Ostroškog u Šapcu, na kome se vidi kako okupljeni pevaju narodnjake uz pevačicu i muziku, dok sveštenik sve vreme snima telefonom, javili su se ogorčeni građani koje je ta žurka direktno povredila i oskrnavila pomen za njihove najmilije.

 

Naime, Šapčanin (ime poznato redakciji) prisustvovao je tog dana sahrani i ručku posle poslednjeg ispraćaja, koji je organizovan u isto vreme u Parohijskom domu, samo sprat ispod.

 

 

"To je žalosno šta rade. Okupili smo se posle sahrane da u tišini ispratimo pokojnog, ali muzika sa sprata iznad je bila toliko glasna! Samo 5.000 dinara je plaćen zakup te sale i to bez hrane. Bili smo šokirani, a još kada se sveštenik spustio u vidno alkoholisanom stanju i uzeo rakiju da nazdravi za pokoj duše čak se i kucnuo sa ožalošćenima, nismo mogli da verujemo šta se dešava", navodi naš sagovornik.

 

On dodaje da se ta okupljanja dešavaju svake subote i počinju od 9-10 sati ujutru i traju čitav dan.

 

"Ne znamo kako da im stanemo na put, strašno je šta se sve dešava", zaključuje naš sagovornik.

 

A kad pop uzme mikrofon evo kako to izgleda:

 

(Kurir.rs)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...