Najnovije vesti

BIZARNO! UVELI STRUJU NA GROBLJE, A ONDA IM STIGLI RAČUNI ZA TV PRETPLATU! Mrtve sigurno ne zanima šta rade Milijana i Milojko u Parovima!
Foto: Glas zapadne Srbije/Youtube

nisu mogli da veruju svojim očima

BIZARNO! UVELI STRUJU NA GROBLJE, A ONDA IM STIGLI RAČUNI ZA TV PRETPLATU! Mrtve sigurno ne zanima šta rade Milijana i Milojko u Parovima!

Srbija

Kad su meštani sela Lisice u Donjem Dragačevu uvodili struju u kapelu, nisu ni slutili da će im to doneti i račun za, verovali ili ne - televizijsku pretplatu.

 

Oni se protiv računa, koji uistinu nije visok, bune iz principa, i kažu da "njihovi mrtvi ne bi gledali turske serije ni kad bi mogli".

 

Ilija Domanović, predsednik je sela i on je podržao lokalnog sveštenika i svoje meštane u zahtevu da se na njihovom groblju ukine plaćanje ove takse jer - ko to na groblju pak gleda televiziju?

 

Ubeđen je da njegovog pretka, koji je sahranjen pre 274 godine, "uopšte ne zanima šta to rade Milojko i Milijana u Parovima".

 

- Nelogično je i besmisleno da tamo gde su mrtvi i tamo gde nema nijedan televizor stiže račun za pretplatu od 200 i nešto dinara, ja to plaćam već tri godine i to je bacanje para - priča Ilija za emisiju "Nećete verovati".

 

foto: Glas zapadne Srbije/Youtube

Sa njim se slažu i ostali meštani sela Lisice koji ne znaju "kako to da mora da se plaća televizijska pretplata u večnoj kući".

 

- U redu je da račun stiže u domaćinstva u kom se gleda televizisjki program, ali treba li i na groblje? Da nije žalosna, situacija bi bila presmešna - kaže Ilijin komšija Milorad Nešovanović.

 

Ilija je u ime svih meštana upravo na lokalnom groblju izneo svoje zahteve.

 

- Mi se bunimo jer smatramo da je došlo do greške. To nije ispravno, nepošteno je i nepotrebno da se pare bacaju uzalud. Naša opština treba da reaguje kod nadležnih organa da se utvrdi da li je to ispravno i da se prekine - naglašava Ilija Domanović.

 

foto: Glas zapadne Srbije/Youtube

Meštani sela Lisice kažu da njihove pretke sigurno ne zanimaju turske serije, rijaliti programi i trenutna politička situacija u Srbiji, a u šali dodaju da na ovom mestu nisu potrebni piplmetri jer je "gledanost sigurno mala".

 

(Kurir.rs/Glas zapadne Srbije)

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...