Najnovije vesti

SA OCEM JE IŠAO DA KREČI KUĆE PO ZRENJANINU, ALI NIKAD NISU NOSILI MERDEVINE: Košarkaš Dača, najviši čovek na Balkanu, sad snima filmove i reklame! VIŠI I OD DIVCA (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen

sad snima filmove i reklame

SA OCEM JE IŠAO DA KREČI KUĆE PO ZRENJANINU, ALI NIKAD NISU NOSILI MERDEVINE: Košarkaš Dača, najviši čovek na Balkanu, sad snima filmove i reklame! VIŠI I OD DIVCA (VIDEO)

Srbija

Jedan od najviših Evropljana, sa zvaničnom titulom najvišeg čoveka Balkana, 228 centimetara visoki i 145 kilograma teški gorostas iz Zrenjanina, Dalibor Dača Micić (34) u duhu svojih životnih avantura, trenutno se skrasio u zabavnom parku Sen Pol, nadomak Pariza, gde svakodnevno uveseljava, druži se i fotografiše sa znatiželjnim mališanima, koji mu stidljivo prilaze sa željom da fascinaciju zbog njegove visine ovekoveče foto-aparatom.

Pažnju na sebe skrenuo je još kao četrnaestogodišnji dugajlija, već tada imao je više od dva metra i sa ocem je išao da moluje kuće, a košarkaški poslenici saznali su za priču da njegov tata ne mora da sa sobom nosi merdevine jer Dača bez problema dohvati plafon, pa su se i te kako zainteresovali da ga uvedu u magiju igre pod obručima, pišu Novosti.

foto: Youtube/Printscreen

- Sestra je pre mene trenirala košarku, ja sam počeo aikido, a oduvek sam imao želju da postanem stjuart, a ne košarkaš. Ali treneri su bili uporni... Mislim da je sada sa košarkom gotovo, voleo bih da se posvetim filmu i karijeri svetski poznate face u šou-biznisu - kaže iskreno.

Pre dve godine na skupu najviših ljudi sveta, Dača je upoznao najvišeg čoveka sveta Turčina Sultana Koseina, koji ima 251 cm, i započeo druženje sa svetskim gorostasima, koji su ga uveli u svet biznisa.

- Ja sam tamo sa svojih 228 cm bio među najnižima... Obuzeo me je čudan osećaj nelagodnosti, nisam na to navikao, jer sam uglavnom svuda gde sam bio štrčao i isticao se visinom. Upoznao sam jednu Holanđanku koja je imala preko dva metra i rekla mi je: "Ma, pusti košarku, posveti se kao i ja snimanju holivudskih filmova i svetskih reklama..."

Posle Pariza, Dača sa nestrpljenjem iščekuje premijeru svog prvog filma u kojem je jedan od glavnih aktera, a tokom leta mu predstoji tradicionalna poslovna odiseja u Danskoj i nekoliko humanitarnih akcija.

- Napunio sam 34 godine i mislim da sam sa aktivnim igranjem košarke završio, a voleo bih da se posvetim radu u filmskoj industriji, šou-biznisu i snimanju reklama, a imam i nekoliko ponuda za učešće na modnim revijama tokom jeseni, kao i ideje za reklamne kampanje u Srbiji - iz Pariza, poručuje Dalibor Micić.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...