ŠOK SNIMAK! POGLEDAJTE KAKO MIGRANTI PRELAZE GRANICU KOD ŠIDA: Radnicima silosa daju 500 evra da ih sakriju u vagone sa pšenicom
Foto: Printscreen mitrovica.info

razrađena šema

ŠOK SNIMAK! POGLEDAJTE KAKO MIGRANTI PRELAZE GRANICU KOD ŠIDA: Radnicima silosa daju 500 evra da ih sakriju u vagone sa pšenicom

Srbija -

Migranti ne biraju sredstva kako bi prešli granicu između Srbije i Hrvatske i time ušli na teritoriju Evropske unije, a eskluzivni snimak koji je objavio portal SMP pokazuje da pronalaze sve moguće načine da svoj naum ostvare.

Prema nezvaničnim saznanjima, migranti nude i do 500 evra radnicima u obližnjem silosu u Šidu da ih ubace u vagone sa pšenicom koji se potom zatvaraju i carinski pečate.

Na taj način, po zamisli samih migranata, oni bi bili primećeni tek na krajnjem odredištu tih vagona, ili bi, već prešavši graničnu liniju, sami razvalili pečate i izašli napolje.

Da migranti ne biraju sredstva, pokazao je i tragičan slučaj iz Futoga, pošto su četvorica muškaraca starosti između 20 i 30 godina, pronađeni juče oko podne, kada je vozač dovezao kamion u perionicu u Futogu.

Kada su radnici otvorili cisternu, u njoj su ugledali četvoricu mladića bez svesti. Oni su u teškom stanju, kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar, gde je jedan od njih jutros preminuo.

(Kurir.rs/mitrovica.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track