DRAGOMIR IZ GUČE POSTAO NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA: Zbog njegovog mišićavog tela i herojskog podviga žene poludele, a on im je poručio da je slobodan
Foto: Kurir.rs/Teodora Kostić

zapalio društvene mreže

DRAGOMIR IZ GUČE POSTAO NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA: Zbog njegovog mišićavog tela i herojskog podviga žene poludele, a on im je poručio da je slobodan

Srbija -

Dragomir Šuluburić, momak iz Guče postao je poznat javnosti posle poplava u Dragačevu kada je sa svojim drugom Slavkom spasavao ljude, kao i životinje u tom mestu.

foto: Kurir.rs/Teodora Kostić

Osim njegovog herojskog dela spasavanja ovaca po Dragačevu, Šuluburić je privukao pažnju zbog svog izgleda.

foto: Printscreen/Instagram/dragogari

Šuluburić je zbog slika na kojima spasava ovce postao i najpoželjniji neženja u Srbiji.

Pažnju javnosti privukao je izgled Šuluburića, pa su ubrzo društvene mreže počele da gore, a nizali su se komentari poput ovog:

Dragomir je posle svog herojskog podviga postao predmet interesovanja mnogih žena, koje na društvenim mrežama nisu krile svoje oduševljenje mišićavim Gučaninom.

Njegov izgled nije ostavio ravnodušnim ni čitateljke Kurira koje u komentarima nisu krile svoje oduševljenje.

foto: Printscreen/Kurir

Dodatnu pažnju žena, korisnica društvenih mreža privukla je i Dragomirova izjava da je neoženjen i da nema devojku, kao i da mu nije problem da se zbog ljubavi uputi u neki drugi grad i izmesti iz rodne Guče.

Pozvao je tako sve zainteresovane dame da mu se jave, što žene i čine ostavljajući svoje komentare ispod brojnih objava na društvenim mrežama.

Dragomir, koji je elektromonter po struci, kazao je da mu takvi komentari prijaju.

Dragomir je pojasnio i kako su nastali njegovi mišići i preporučio muškarcima da primene njegove metode treniranja ukoliko žele da kao on budu omiljeni kod žena.

- Puno radim na svojoj kondiciji, ali to nisu vežbe u teretani i dizanje tegova, nego puko trčanje po šumi, planinarenje, testovi izdržljivosti. Tri puta nedeljno treniram - rekao je Dragomir.

Podsećamo, Dragomir je iz nabujale Bjelice sa svojim prijateljima spasao stado ovaca i pomogao brojnim meštanima da spasu svoju imovinu.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track