DOVODIO PSA U NJEGOVO DVORIŠTE DA VRŠI NUŽDU: Kad pijem kafu sa gostima ili ručam on dovede psa i ne pokupi izmet! Prijavio sam ga policiji! (FOTO)
Foto: M.S.

svađa u nišu

DOVODIO PSA U NJEGOVO DVORIŠTE DA VRŠI NUŽDU: Kad pijem kafu sa gostima ili ručam on dovede psa i ne pokupi izmet! Prijavio sam ga policiji! (FOTO)

Srbija -

NIŠ - Srbija je poznata po koloritu raznoraznih emocija, a jedna prijava od juče u Nišu mogla bi mnoge da nasmeje sem građanina Niša

Komšijska svađa nastala je u Nišu, pa je M.K. policiji podneo prijavu protiv komšije koji ne čisti pseći izmet iz dvorišta.

Reporter Kurira i sam se uverio da je to istina, jer je video prijavu policiji gde se navodi da mu je komšija vlasnik psa pretio.

foto: M.S.

- To se već duže vreme dešava. Komšije u dvorištu ispred garaža gde sam ja i još neki napravili pravi mali etno kutak nekada popiju kafu, nekada napravimo i pasulj, gulaš, ribu i dok jedemo taj komšija dođe sa psom. I dok razgovaramo, ono kuče tu vrši nuždu dok jedemo. Rekli smo mu dva tri puta, "odvedi ga negde neka obavi to, a onda dođi s njim. Ma jok! Poslednji put, 4. juna nam je prekipelo - priča M.K.

On kaže da je došlo prvo do male rasprave, a onda je komšija izustio rečenicu nešto u stilu "Videćeš ti, neću ja to više da trpim".

- Uneo mi se u lice, upitao sam ga šta to znači? Da li će da mi zapali garažu, prebije me, šta li... Možda je nekima smešno, ali meni nije pa sam zato podneo i prijavu policiji - objašnjava M.K.

Problem nesakupljanja izmeta u Nišu je ogroman pogotovo na mestima gde se okupljaju deca kao što je na primer Bulevar Nemanjića gde nema travnjaka koji su prenatrpani psećim izmetom.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja