UŽAS U NOVOM PAZARU: Obrušio se plafon u vrtiću gde boravi 30 dece (FOTO)
Foto: indeksonline.rs

bezbednost dece na prvom mestu

UŽAS U NOVOM PAZARU: Obrušio se plafon u vrtiću gde boravi 30 dece (FOTO)

Srbija -

Plafon u jednoj od prostorija vrtića "Naše dete" predškolske ustanove "Mladost" u Novom Pazaru obrušio se tokom noći zbog čega pojedini roditelji danas nisu mogli da ostave decu na čuvanje.

Jedan od roditelja kazao je radiju Sto plus da se brine za bezbednost deteta i da je srećna okolnost da se plafon obrušio kada je objekat bio prazan.

"U toj učionici boravi tridesetoro dece, ne smem ni da zamislim šta bi bilo da se plafon srušio dok su ona tu. Ne osuđujem nikoga, ali apelujem na rukovodstvo te ustanove da obrati pažnju na stanje objekta, plafon se nije mogao obrušiti iz čista mira, verovatno je imalo nekih naprsnuća, nešto što je nagoveštavalo da se to može desiti, ali oni nisu obratili pažnju. Bezbednost dece mora biti na prvom mestu", izjavio je zabrinuti roditelj.

foto: indeksonline.rs

Direktorka PU "Mladost" Sabina Hoćanin nije odgovarala na pozive novinara, već je u sms poruci poručila da je "zauzeta i da se možemo čuti kasnije tokom dana".

Vrtić "Naše dete" nalazi se u blizini Osnovne škole "Bratstvo" u Ulici Stefana Nemanje. Izgradjen je 1977. godine i površine je 560 kvadrata.

(Kurir.rs/Beta/FOTO: indeksonline.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track