DRAMA U NIŠKOM PARKU ČAIR, ČULI SE VRISCI: Igraonica na naduvavanje pala na decu, roditelji iz izvlačili kako su znali i umeli! SVI SU BILI PRESTRAVLJENI
Foto: Printscreen/Youtube

tvrde da unutra nije bilo kiseonika

DRAMA U NIŠKOM PARKU ČAIR, ČULI SE VRISCI: Igraonica na naduvavanje pala na decu, roditelji iz izvlačili kako su znali i umeli! SVI SU BILI PRESTRAVLJENI

Srbija -

Grupa dece bila je na kratko zatrpana ispod velike gumene igraonice u parku "Čair" u Nišu, nakon što je otkazala pumpa koja igraonicu puni vazduhom.

Majka četvorogodišnjeg dečaka koji je bio u igraonici kada se u nedelju incident dogodio, Tamara Ristić kazala je da samo pukom srećom deca nisu povređena, ali da su svi bili ozbiljno uplašeni.

"Igraonica na naduvavanje je u trenutku pala preko dece. Izvlačili smo ih kako smo znali i umeli, a mog Bogdana je suprug uspeo poslednjeg da izvuče.

Guma koja je pala preko dece je preteška i unutra nema kiseonika. Svi smo bili prestravljeni, neki ljudi su počeli da vrište", rekla je Ristić.

Prema njenim rečima, čovek koji naplaćuje karte za ulazak u igraonicu rekao je da je pumpa otkazala i "da se to dešava".

"Suprug i ja smo sa detetom uskoro otišli iz parka, ali smo videli da je taj čovek rešio problem sa pumpom i ponovo napumpao igraonicu. Nastavio je da radi kao da se ništa nije dogodilo", izjavila je Ristić.

Ona je kazala da će incident koji se dogodio u nedelju oko 18 časova prijaviti nadležnima zato što je bezbednost dece bila ugrožena.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track