JE LI BRE, ZAŠTO SI GA UDARIO? HAOS U JAGODINI: Majka dečaka napala drugog! Udarala ga NAOČIGLED DRUGE DECE! Danas uhapšena zbog nasilničkog ponašanja(VIDEO)
Foto: Profimedia

incident

JE LI BRE, ZAŠTO SI GA UDARIO? HAOS U JAGODINI: Majka dečaka napala drugog! Udarala ga NAOČIGLED DRUGE DECE! Danas uhapšena zbog nasilničkog ponašanja(VIDEO)

Srbija -

JAGODINA - Nečuveni incident dogodio se u Jagodini, kada je žena prišla dečaku u centru grada i naočigled druge dece ga išamarala.

Snimak tog incidetna obajvljen je na Jutjubu.

Na njemu se vidi kako žena žustrim korakom prilazi detetu i kaže "Je li bre, zašto si ga udario? Još iz škole te čekam", a zatim ga udara.

Majka udarenog dečaka Ljiljana Ćorlić kazala je da je slučaj prijavila policiji.

- Moje dete ima 27 kila i srčanu manu. Kada je došao kući žalio se na bolove u glavi i povraćao, vodila sam ga lekaru. Svi smo u šoku, otac mu je u Francuskoj, dolazi uskoro. Moj sin kaže da su mu prišli žena i muškarac i da su ga udarili po glavi. Deca su se igrala u parku, neki dečak ga je prskao vodom iz plastičnog pištolja, a zatim mu se moj sin uneo u lice da ga zaplaši i rekao „dosta“. Drugi dečak se valjda uplašio i otišao kući plačući.

Ona je kazala da ne zna šta je dečak rekao svojim roditeljima.

- Ali zar jedno dečje koškanje gde nije bilo ni jednog fizičkog kontakta, da bude povod za ovako nešto? Moj sin poznaje te ljude zato što je muškarac prosvetni radnik koji predaje u osnovnoj školi. Već je taj nastavnik vikao na njega kada su se deca pre dve godine u dvorištu prskala vodom a zatim isprskala i njega. Supruga mu isto radi u školi.

- Da prosvetni radnik udara tuđu decu? Pa ovo je skandal. Nisam htela da idem na vrata i raspravljam se sa tim ljudima, prijavila sam sve policiji. Ljude ne poznajem ali očekujem da policija radi svoj posao. Niko nema prava da bije tuđe dete, kaže Ćorlić.

Uhapšena žena koja na snimku udara tuđe dete

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su Z. P. (1982) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilničko ponašanje, saopštila je policija.

Sumnja se da je ona, zajedno sa svojom suprugom (1976), 17. juna ove godine, ispred jedne stambene zgrade u Jagodini, fizički napala jednog petnaestogodišnjaka.

Z. P. je određena mera zadržavanja do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini.

Policija će, po nalogu tužilaštva, i protiv njenog supruga podneti krivičnu prijavu za krivično delo nasilničko ponašanje.

(Kurir.rs/Infocentrala)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track