OLUJA I GRAD NAPRAVILI HAOS  PO VOJVODINI: Delovi Novog Sada bez struje, vetar obarao drveće, uništavao automobile, padali limeni krovovi sa zgrada, U ČELAREVU APOKALIPSA! (KURIR TV)
Foto: 021.rs

katastrofa

OLUJA I GRAD NAPRAVILI HAOS PO VOJVODINI: Delovi Novog Sada bez struje, vetar obarao drveće, uništavao automobile, padali limeni krovovi sa zgrada, U ČELAREVU APOKALIPSA! (KURIR TV)

Srbija -

Oluja koja se nadvila nad Novim Sadom i okolinom, posle 17:30 časova, napravila je velike probleme, a u pojedinim delovima grada je nestala struja.

Pojedini putevi i saobaćajnice su zakrčeni zbog padanja grada, a delovi grada i prigradskih naselja su ostali bez struje.

Zbog jakog olujnog nevremena obarano je drveće u svim delovima grada - od Novom naselja i Satelita preko Limana i Štranda, gde su se posetioci plaže razbežali ili sakrili ispod Mosta slobode, do svih okolnih prigradskih naselja.

Uništeni automobili ma Ribarcu #nsuzivo #novisad

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs) on

Drveće je padalo svuda po gradu, kao i granje, a ima više oštećenih automobila u svim delovima grada.

Prema onome što pišu Novosađani, drveće je palo na automobile na Limanima, Satelitu, Ribarcu,a navodno je jedno vozilo policije ili žandarmerije na Petrovaradinskoj tvrđavi takođe jeoštećeno nakon što je drvo palo na njega.

Kako su 021.rs javili građani, sa Agrovojvodine na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara je otpao i deo limenog krova, a u Futogu je oluja polomila i betonsku banderu u Omladinskoj ulici, zbog čega je taj deo grada ostao bez struje.

Grane su pokidale strujne kablove na banderi tako da je deo Beočin sela bez elektricne energije.

Danas oko 18 h Bačku Palanku, Čelarevo i okolinu pogodilo je strahovito nevreme koje je nanelo ogromne štete, a najviše po svemu sudeći, poljoprivrednicima.

Put od Bačke Palanke do Čelareva svedoči kako je na tom mestu protutnjalo strahovito nevreme koje je nanelo ogromnu štetu. Kukuruza i suncokreta gotovo da nema. Voćnjaci su ostali “golišavi”, Polojska šuma većim delom ostala bez lista kao u sred jeseni….

Ogromna količina grada pala je na Čelarevo i oko Čelareva. Uz put i na samom putu su stabla drveća, a jedno ogromno stablo palo je i na automobil na putu za Novi Sad. Prema našim saznanjima do sad, nema životno ugroženih.

Naneta šteta sigurno će se meriti u milionima dinara, javlja portal BP info.

(Kurir.rs/021.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track