Dve lažne dojave o bombama u Kruševcu

Dve lažne dojave o bombama u Kruševcu

Srbija -
Dežurna služba Policijske uprave u Kruševcu primila je jutros u 6.50 sati poziv a pošto je izvršena evakuacija zgrade Suda i Gradske uprave, specijalizovana ekipa MUP je utvrdila da je reč o lažnim dojavama

KRUŠEVAC - Policija u Kruševcu primila je jutros poziv o postavljanju dve eksplozivne naprave u zgradi Suda i Gradskoj upravi tog grada, ali je utvrđeno da je reč o lažnim dojavama.

Dežurna služba Policijske uprave u Kruševcu primila je jutros u 6.50 sati poziv a pošto je izvršena evakuacija zgrade Suda i Gradske uprave, specijalizovana ekipa MUP je utvrdila da je reč o lažnim dojavama, rekao je načelnik PU Miljan Petrović novinarima.

Petrović je rekao novinarima da je utvrđena lokacija sa koje je poziv stigao, dok se za licem koje je izazvalo paniku još uvek traga. Policija takođe utvrđuje da li je za danas zakazano neko bitnije suđenje, jer bi jedan od motiva za lažnu dojavu moglo da bude odlaganje sudskog procesa, naveo je Petrović.

U poslednjih pet godina ovo je druga lažna dojava o postavljenoj bombi u Kruševcu. Gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić rekao je novinarima da je očigledno da se nekom "ne sviđa uvođenje reda u tom gradu", poručivši da niko ne može biti iznad države i zakona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track