Najnovije vesti

SNAŽNO NEVREME OPUSTOŠILO BRODAREVO, KAO DA JE PAO SNEG: Vetar lomio sve pred sobom, PADAO GRAD VELIČINE LEŠNIKA (VIDEO)
Foto: screenshot

oštećeni krovovi i putevi

SNAŽNO NEVREME OPUSTOŠILO BRODAREVO, KAO DA JE PAO SNEG: Vetar lomio sve pred sobom, PADAO GRAD VELIČINE LEŠNIKA (VIDEO)

Srbija

Snažno nevreme praćeno kišom, jakim vetrom i gradom veličine lešnika zahvatilo je nešto pre 18 časova Brodarevo sa okolinom.

Vetar je nosio sve pred sobom i lomio krošnje drveća, a grad je opustošio malinjake i povrtarske useve. Štetu su pretrpeli i pojedini objekti gde su polomljeni crepovi, oštećena je i putna infrastruktura.

Prema nezvaničnim informacijama vetar je odneo deo limenog krova sa benziske pumpe koji je potom oštetio jedno vozilo, čiji vozač je spas od nevremena tražio upravo na pumpi.

foto: screenshot

Ni najstariji žitelji Brodareva, varošice na samoj granici Srbije sa Crnom Gorom, kažu da ne pamte nevreme kao ovo što ih je zadesilo. Vetar je bio tako silovit da je lomio grane i ostavio pustoš u pojedinim delovima ove mesne zajednice, a oštećen je i deo puta koji vodi ka zeseoku Zakut.

U samom Brodarevu ne postoji protivgradna stanica, a i da je bila pitanje je koliko bi nebeska artiljerija mogla da sačuva ovaj kraj od snažnog nevremena.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...