Najnovije vesti

STRAVA I UŽAS KOD LESKOVCA, KAO DA NIJE BILA DOVOLJNA TRAGEDIJA U DONJEM MEĐUROVU: Rampa na pruzi opet podignuta, a voz prolazi (VIDEO)
Foto: printscreen/Jugmedia.rs

haos

STRAVA I UŽAS KOD LESKOVCA, KAO DA NIJE BILA DOVOLJNA TRAGEDIJA U DONJEM MEĐUROVU: Rampa na pruzi opet podignuta, a voz prolazi (VIDEO)

Srbija

Uprkos velikim tragedijama zbog nespuštene rampe na pružnim prelazima, urpkos brojnim upozorenjima od strane medija i javnosti, Železnice Srbije i dalje teraju po svome, onako kako rade decenijama, pa se tako i danas, bar u leskovačakom kraju, rampe ne spuste na pružnim prelazima dok voz prolazi, a nedavno je rampa spuštena u poslednjem momentu pa je pala na automobil i polomila ga.

Čitalac Jugmedie poslao  je snimak sa pružnog prelaza na izlazu iz Leskovca prema Vlasotincu gde se jasno vidi da su rampe podignute sve vreme dok prolazi voz.

Drugi čitalac nam je poslao fotografije sa pružnog prelaza na ulazu u Štrkovo naselje. Scena nesvakidašanja i, čini se, do sada neviđena. Voz prolazi rampe su spuštene, ali je jedna rampa pala preko automobila i oštetila ga.

Autor snimka i očevidac kaže da su rampe spuštene u momentu kada je voz bio na par metara od pružnog prelaza i da je zamalo izbegnuta tragedija.

(Kurir.rs/Jugmedia)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...