SARADNJA DVE VLADE: Kompletna rekonstrukcija Doma zdravlja
Foto: Nemanja Nikolić

SARADNJA DVE VLADE: Kompletna rekonstrukcija Doma zdravlja

Srbija -

Kako je naveo posle četrdesetak godina uradiće se kompletna rekonstrukcija Doma zdravlja na Limanu, Doma zdravlja na Novom naselju, Interne klinike i Poliklinike Kliničkog centra Bojvodine, a predstoje i investicije u institutima u Sremskoj Kamenici i konačno izgradnja B i C bloka Kliničkog centra Bojvodine.

O tim velikim ulaganjima su razgovarali predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, predstavnici Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević u Pokrajinskoj vladi.

Još jednom smo pokazali da su Republička i Pokrajinska vlada i Grad Novi Sad partneri. Nemamo sujetnih nadgornjavanja, radimo zajedno i sinhronizovano - istakao je za “Dnevnik” Vučević.

Kada krene kompletna adaptacija Doma zdravlja na Limanu, Interne klinike i Poliklinike i kada bude konačno raspisan tender za izgradnju B i C bloka Kliničkog centra Vojvodine, bice to investiciona revolucija za grad Novi Sad. Kako je naveo projekat je kompletno spreman za adaptaciju Doma zdravlja na Limanu i veruje da će za nekoliko dana biti potpisan ugovor, a zatim će biti raspisan tender.

Uveliko smo u poslu projektovanja rekonstrukcije Doma zdravlja na Novom naselju, ali ćemo sačekati da se prvo završi Dom zdravlja na Limanu kako ne bi otežali primarnu zdravstvenu zaštitu u gradu sa zatvaranjem dva najveća Doma zdravlja- naveo je Vučević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track