SVAKE SUBOTE: Beograđani akva vozom stižu na kupanje u Jagodinu
Foto: Tanjug/Dušan Aničić

nova linija

SVAKE SUBOTE: Beograđani akva vozom stižu na kupanje u Jagodinu

Srbija -

JAGODINA - Iz Beograda za Jagodinu, od sutra počinje da saobraća turistički voz koji će Beograđane dovoziti u Akva park i vraćati istog dana i činiće to svake subote, osim one prve u mesecu.

Voz sa turistima iz Beograda, sutra će u 10.30 sati na Železničkoj stanici u Jagodini, dočekati zamenica gradonačelnika Jagodine Snežana Vukašinović, rečeno je u Informativnoj službi grada.

Odluku o novoj liniji Beograd- Jagodina donelo je preduzeće "Srbija voz", ocenivši da će ova linije biti profitabilna, rečeno je u Gradskoj upravi.

Voz, koji je nazvan još i "akva" je iz serije "štedler" sa "najmodernijim vagonima, sa klima uređajima a ima i vaj faj, a prilagođeni su i osobama sa posebnim potrebama".

Povratna karta "košta" 660 dinara, penzioneri, studenti i đaci plaćaju upola manje, 330 dinara, a za decu do sedam godina prevoz je besplatan.

Sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza, u čijem je sastavu Akva park, Zoran Gligorijević, izjavio je da će svi turisti koji stignu sa "Akva vozom", uz pokazanu kartu, imati 40 odsto popust na ulaz na bazene Akva parka.

Popust će imati i ako posećuju Muzej voštanih figura, umesto 200 dinara plaćaće 150, a oko 40 odsto imaće i popusta u ZOO vrt u Jagodini.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track