OTVORENO PRVENSTVO SRBIJE U SLALOMU NA ROLERIMA: Vranje domaćin rolerašima iz šest evropskih država
Foto: T.S.

prijavljeno 95 učesnika

OTVORENO PRVENSTVO SRBIJE U SLALOMU NA ROLERIMA: Vranje domaćin rolerašima iz šest evropskih država

Srbija -

U Vranju će za vikend biti održano takmičenje u slalomu na rolerima, nadmetaće se oko stotinak učesnika.

Gradski većnik Nenad Đođević i predsednik Skijaškog kluba ,,Besna Kobila” Đorđe Dedinac održali su tim povodom konferenciju za medije na kojoj je najavljeno Otvoreno prvenstvo Srbije u slalomu na rolerima, koje će tokom predstojećeg vikenda biti održano u Vranju.

foto: T.S.

- Pripremljena je veoma dobra organizacija u koju su pored Grada, uključena i javna preduzeća Vodovod, Komrad, Parking servis, Turistička organizacija, kao i Sportski savez. Zbog velikog broja takmičara iz Srbije i inostranstva, važno je da naš grad predstavimo na najbolji mogući način i da budemo dobri domaćini svim učesnicima trke. Grad će uvek podržati ovakve događaje, a trudićemo se da ih u narednom periodu bude što više - rekao je Đorđević.

foto: T.S.

Đorđe Dedinac predsednik Skijaškog kluba ,,Besna Kobila” zahvalio se gradskom rukovodstvu i svima koji su podržali organizaciju ovog takmičenja.

Otvoreno prvenstvo Srbije u slalomu na rolerima biće održano u centru grada u Ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, na delu od raskrsnice sa Lenjinovom ulicom, do raskrsnice sa ulicama Moše Pijade i Jovana Hadživasiljevića.

foto: T.S.

U subotu 3. avgusta trka počinje u 16 sati, a u nedelju 4. avgusta u 10 časova. Prijavljeni su učesnici iz Letonije, Nemačke, Poljske, Češke, Slovačke i Italije. Do sada je prijavljeno 95 takmičara i očekujem dobro druženje i sjajan spektakl. Takođe, u okviru ovog događaja prvi put organizovan je i Roler kamp pod pokroviteljstvom Svetske roler federacije na Besnoj Kobili”, dodao je Đorđević. Organizator događaja je Skijaški klub ,,Besna Kobila” pod pokroviteljstvom grada Vranja.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track