UŽAS NA SVETOG ILIJU GROMOVNIKA! UDARIO GROM NA VLASINI, POVREĐENO DVOJE: Pukao ravno u drvo, pa ga oborio na Zorana i Nadicu?!
Foto: AP/Ilustracija

nepogode se ovog leta okomile na srbiju

UŽAS NA SVETOG ILIJU GROMOVNIKA! UDARIO GROM NA VLASINI, POVREĐENO DVOJE: Pukao ravno u drvo, pa ga oborio na Zorana i Nadicu?!

Srbija -

Muškarac zadobio teške telesne povrede kičme, žena lakše povređena

SURDULICA/LUČANI/BLACE - Dve osobe povređene su u mestu Vlasina kod Surdulice kada je grom udario u drvo i oborio ga na njih.

Posle udara groma, stablo se srušilo na Zorana J. (54), koji je zadobio teške telesne povrede kičme, i Nadicu J. (48), koja je lakše povređena.

Zbog posledica nevremena koje je juče popodne zahvatilo Srbiju, u Lučanima je zakazana sednica štaba za vanredne situacije, a u opštini Blace proglašena je vanredna situacija gde su bez struje ostala skroro sva sela a grad je uništio letinu.

U opštini Blace olujni vetar čupao je drveće i odneo krov sa zgrade Doma zdravlja a billo je i oštećenih automobila, objavio je RTS.

U Srbiji ce danas biti promenljivo oblacno i svežije, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, a više padavina se očekuje u centralnim i jugoistočnim krajevima, saopštio je RHMZ.

(Kurir.rs/Tanjug/RTS)

Foto: AP Ilustracija

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja