OD OVE SUBOTE I VOZOM ROMANTIKA DO JAGODINE: Među putnicima i turisti iz Pekinga (FOTO)
Foto: Kurir

pored akva voza

OD OVE SUBOTE I VOZOM ROMANTIKA DO JAGODINE: Među putnicima i turisti iz Pekinga (FOTO)

Srbija -

Preduzeće za železnički putnički saobraćaj “Srbija voz” iz Beograda je zbog velikog interesovanja, pored Akva voza koji saobraća svake subote, uvelo na liniji Beograd – Jagodina- Beograd i “Voz romantike”.

Više stotina Beograđana danas je vozom "Romantike" stiglo u Jagodinu, a među njima bilo je i turista iz Pekinga. Hain Tain iz glavnog kineskog grada Pekinga je sa prijateljicom odlučila da vozom Romantike dođe iz Beograda u Jagodinu.

Kaže da je to pravi voz koji vas vodi kroz vreme i dodaje da je o Jagodini puno čula i da je zato došla da poseti ovaj grad.

foto: Kurir

Ovaj železnički oldtajmer svake prve subote u mesecu kreće sa Topčiderske stanice u Beogradu u 8 sati, a povratak je zakazan iz Jagodine u 18 i 35. Cene su identične onima u slučaju Akva voza koji svake subote vozi na relaciji Beograd – Jagodina – Beograd.

Povratna karta je 660 dinara, odnosno 330 dinara za đake, studente i penzionere, dok je za decu do 7 godina besplatno. Takođe, ko dođe u Jagodinu Vozom romantike ili Akva vozom, ulaz u sve jagodinske turističke destinacije je 40 posto jeftiniji, što znači da je karta tog dana za Akva park u Jagodini 300 dinara, a za decu do 12 godina 100 dinara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track