VUČEVIĆ NA KLISI: Asfaltirali smo 14 ulica, asfaltiraćemo još (FOTO)
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

najavio mnoge projekte

VUČEVIĆ NA KLISI: Asfaltirali smo 14 ulica, asfaltiraćemo još (FOTO)

Srbija -

NOVI SAD - U novosadskom naselju Klisa asfaltirano je 14 ulica, u ukupnoj dužini sedam kilometara, u šta je uložen 41 milion dinara, izjavio je danas gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji je danas posetio ovaj deo grada, i najavio asfaltiranje novih ulica na Klisi.

"Danas smo ovde, u naselju Gornje Livade, delu Klise između dva bulevara, Sentandrejskog i Evrope, gde Grad u saradnji sa ljudima iz Mesne zajednice i JKP Put, asfaltira 14 ulica. Asfaltiraćemo i ulice Milentija Popovića i Proleterske, koje su u veoma lošem stanju, rekao je Vučević.

Dodao je da očekuje da uskoro počnu i radovi na kanalizacionoj mreži u tom delu grada, na ulazu ulice Baja Pivljanina na Sentandrejski bulevar.

"Uskoro počinje i izgradnja obdaništa u Orahovoj ulici, na Slanoj bari, koji će biti najmoderniji, po evropskim standardima, a takvi će biti i svi drugi vrtići koje ćemo graditi. Počela je izgradnja kulturne stanice na Slanoj bari i sa svim projektima koje realizujemo, taj deo grada više nije prigradsko naselje preko kanala, već moderan, urbanistički uređen deo grada, rekao je Vučević.

Dodaje da veruje da će Grad imati sredstava za sve infrastrukturne projekte koje radi i dosledan investicionoj politici, jer je budžet grada stabilan.

"Budžet grada je limitiran, kao i u svakoj porodici, ali zahvaljujući Novosađanima, danas je budžet duplo veći nego pre osam godina. U ovom delu grada ljudi nikada nisu videli asfalt, a nisu videli ni gradonačelnika, ja sam danas ovde ne prvi put, ali mi je sada bilo lakše da stignem, jer smo asfaltirali ulice, rekao je Vučević.

Manji problemi, kako je rekao, koji su postojali sa atmosferskom kanalizacijom na novom Sentandrejskom bulevaru, juče su rešeni.

"Radnici Vodovoda i kanalizacije juče su ceo dan bili na terenu, otklonili sve nedostatke i tu više neće biti problema, rekao je Vučević.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track