CELA ŠUMADIJA PRIČA O PORODICI SPASIĆ! IMAJU VEĆ ŠESTORO DECE, SEDMO JE NA PUTU: Zna se ko šta radi u kući i uvek se lepo organizujemo! Mi smo skromni, ali srećni
Foto: Privatna Arhiva

bogatstvo

CELA ŠUMADIJA PRIČA O PORODICI SPASIĆ! IMAJU VEĆ ŠESTORO DECE, SEDMO JE NA PUTU: Zna se ko šta radi u kući i uvek se lepo organizujemo! Mi smo skromni, ali srećni

Srbija -

Kada je nedavno Ana Spasić (36), diplomirani ekonomista pobedila u akciji Biramo najlepšu mamu u Šumadiji – šira javnost čudom nije mogla da se načudi da je ova lepa Kragujevčanka majka šestoro dece!

Ovoga puta stiže još jedna predivna vest. Ana je po sedmi put trudna.

- Mi volimo decu. Da je sreće da svaka porodica u Srbiji ima bar po četvoro kao nekada kada su naše bake rađale- priča nam Ana skromno i nenametljivo.

foto: Privatna Arhiva

Ne vidi ništa čudno u tome što je rešila da po sedmi put postane mama.

Ona i suprug Darko, tehničar u Hitnoj pomoći svoju ljubav krunisali su predivnom porodicom i decom. Najstarija Milica je učenica drugog razreda Druge kragujevačke gimnazije i bavi se atletikom. Teodora koja je krenula u prvi razred srednje škole pokazuje talenat za slikanje, ali takođe trenira atletiku kao i mlađe sestre – trinaestogodišnja Anastasija i desetogodišnja Marija.

Đurđija ima četiri godine i ide u vrtić. Najmlađi je Gavrilo koji ima tek dve godine.

- Zna se ko šta radi u kući. Darko je glavni kuvar, Milica mi pomaže oko mlađe dece, sve je stvar organizacije. Hvala Bogu zarađivali smo do sada, živimo prosečno, sada nas samo brine prostor, jer moramo da jednu sobu osposobimo za bebu. Kupili smo auto na kredit sa sedmoro sedišta da bi mogli porodično da putujemo i to je za nas bila "kapitalna investicija" , istrošili smo se - kroz smeh priča mama heroj.

foto: Privatna Arhiva

Ona savetuje da se rađaju deca. I pored činjenice da je ne radi u svojoj struci, da dnevno stoji za mašinom i po deset sati, nije izgubila volju za rađanjem.

- Ništa vam ne može doneti radost kao deca. Mi smo skromni, ali srećni - kažu nam Ana i Darko koji prinovu očekuju na proleće sledeće godine.

(Kurir.rs/D.I. )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track