BEOGRAĐANI NAGRNULI U JAGODINU: Uveden i vanredni voz za sve koji su krenuli na kupanje u akva park!
Foto: Tanjug/Dušan Aničić

prebukirani

BEOGRAĐANI NAGRNULI U JAGODINU: Uveden i vanredni voz za sve koji su krenuli na kupanje u akva park!

Srbija -

BEOGRAD - Sa beogradske železničke stanice Prokop jutros je u 08:25 krenuo Akva voz za Jagodinu, a zbog velikog interesovanja građana Beograda Srbija voz angažovalo je dva voza koja su po redu vožnje stigla u Jagodinu.

Koliko je inetersovanje za Jagodinu pokazuje i podatak da je već drugu subotu 500 Beograđana došlo Akva vozom u Jagodinu.

Vozovi su švajcarske proizvodnje, najnovije generacije, klimatizovani i sa WiFi uslugom, a svake subote saobraćaju na relaciji Beograd - Jagodina - Beograd. Cena povratne karte je 660 dinara, za đake, studente i penzionere 330 dinara, a deca do 7 godina ne plaćaju.

foto: Screenshot Youtube

Za sve koji stignu Akva vozom iz Beograda ulaz u sve turističke destinacije u Jagodini je 40 odsto jeftiniji, tako da je dnevna karta za akva park 300 dinara, a za decu do 12 godina 100 dinara.

Akva voz kreće svake subote iz Beograda u 08:25, a povratak iz Jagodine zakazan je za 18:35. Akva voz će saobraćati do kraja letnje turističke sezone, odnosno do polovine septembra. Iz Srbija voza poručuju da je broj putnika pokazao, da je uvođenje posebne turističke linije za Jagodinu bio pun pogodak.

Kurir.rs/Tanjug

Foto Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track