POŽAR NA BENZINSKOJ PUMPI U PANČEVU: Vatra buknula na kamionskom punilištu za metan! Odjekivale detonacije! Vatrenu stihiju gasili i vatrogasci iz Rafinerije (VIDEO)
Foto: Printscreen RTS

ekipe na terenu

POŽAR NA BENZINSKOJ PUMPI U PANČEVU: Vatra buknula na kamionskom punilištu za metan! Odjekivale detonacije! Vatrenu stihiju gasili i vatrogasci iz Rafinerije (VIDEO)

Srbija -

Oko 13 sati u blizini pumpe na Jabučkom putu, na izlazu iz Pančeva, izbio je požar.

Za sada se ne zna uzrok požara, a prema nezvaničnim informacijama goreo je magacin iza pumpe. Svedoci su ispričali da su požaru prethodile dve detonacije.

foto: Printscreen Youtube/RTS

Kako je preneo RTS, požar su gasili i vatrogasci iz Rafinerije nafte Pančevo, a prisutne su bile i služba hitne medicinske pomoći i policija.

foto: Printscreen/ Youtube/ RTS

Vatra je buknula na kamionskom punilištu za metan, a izgorelo je nekoliko kamiona kojima se ovaj gas transportuje, kao i skladište iza punilišta.

foto: Printscreen Youtube/ RTS

Saobraćaj na putu koji od Pančeva vodi ka Opovu je obustavljen.

Da situacija nije nimalo bezazlena potvrdili su iz "Puteva Srbije".

- Obustava saobraćaja na izlazu iz Pančeva, ka Kovačici i Jabuci, zbog gašenja požara na objektu. Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu - saopštili su iz "Puteva Srbije".

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije lokalizovali su požar u preduzeću "Panledi" doo u Pančevu, koji je izbio danas oko 13 časova i tom prilikom nije bilo povređenih, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se navodi u saopštenju "u toku je dogašivanje požara" a u intervenciji učestvuje 29 vatrogasaca spasilaca iz vatrogasno-spasilačkih jedinica Pančevo i Beograd, sa devet vatrogasnih vozila.

(Kurir.rs/013info, Blic/ FOTO: Profimedia/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track