Najnovije vesti

RUŽNA I ODVRATNA ŠALA GRUPE ŠAPČANA: Na Viberu u grupi Sveti Đorđe razglasili smrt prote iz Loznice, a on živ i zdrav
Ilustracija, Foto: Printscreen Vijesti.me

neslana šala

RUŽNA I ODVRATNA ŠALA GRUPE ŠAPČANA: Na Viberu u grupi Sveti Đorđe razglasili smrt prote iz Loznice, a on živ i zdrav

Srbija

Grupa na „Viberu“ koja se potpisuje imenom „Sveti Đorđe“ iz Šapca, poslala je poruku na više adresa da se, navodno, upokojio protojerej stvarofor Stanko Vasić iz Loznice, višegodišnji paroh šurički i starešina Jarebičke crkve u varošici Draginac u Gornjem Jadru.

 

Ova lažna vest upućena je i na broj arhimandrita Lazara Kršića iz Manastira Tavna, kod Bijeljine, jednog od najuglednijih duhovnika u SPC i to u 23 časa i dva minuta! Kako otac Lazar kaže, „nepristojno vreme čak i da se zove i proverava“.

 

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

- Pozvao sam prijatelja iz Loznice, koji je blizak sa protom, koji je posumnjao u tu vest jer se, kako kaže, uvečere čuo sa sveštenikom koji je postao žrtva bezobzirnog ponašanja i krajnje neslane šale – priča otac Lazo.- Moj loznički prijatelj, koji se, istina, bio zabrinuo, iako nije verovao u tu vest, javio mi se i rekao da se čuo s protom da je živ i zdrav. Laknulo je i meni i njemu.

 

„Upokojeni“ prota, Stanko Vasić, kaže da će vrlo brzo da ustanovi ko stoji iza svega toga. Kaže da ni sa kim nije u zavadi, da neguje dobre odnose sa ljudima, a da one koji su ga živog sahranili može samo da žali i da se moli Bogu da im da malo pameti, vaspitanja i kulture.

 

(Kurir.rs/Večrrnje novosti, V.Mitrić)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...