FEŠTA U NOVOM SADU: Lepe devojke i lepi automobili (FOTO)
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Prva Auto-moto berza uz podršku grada novog sada

FEŠTA U NOVOM SADU: Lepe devojke i lepi automobili (FOTO)

Srbija -

NOVI SAD - Prva Auto-moto berza, na kojoj će posetioci moći da vide bogatu ponudu polovnih automobila i opreme, otvorena je danas na Novosadskom sajmu i trajaće danas i sutra.

Na oko 10.000 kvadratnih metara izlagačkog prostora nastupiće više od 50 izlagača polovnih automobila, oldajmera, personalizovanih vozila, motora i auto-moto opreme.

foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Posetioci će tokom vikenda moći da se druže sa ljubiteljima motociklizma, uživaju u mnoštvu aktivnosti koje su spremili izlagači, a najmlađe posetioce očekuju vredni pokloni i nagrade.

"Izlagački segment upotpuniće berza maketa i igračaka automobila, izložba oldtajmera, CAR SHOW drift zabavni program, koji počinje sutra, u 10 sati, kao i saobraćajna olimpijada. Danas u 15 sati sa Mišeluka će krenuti defile motociklista, njih preko 2.000, koji će doći ovde, na Novosasdski sajam", izjavio je predsednik Saveza vozača Vojvodine, Marko Topo.

foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković očekuje da će Auto-moto berza u budućnosti biti uvrštena u kalendar sajamskih manifestacija.

Auto-moto berzu organizuju Savez vozača Vojvodine i Novosadski sajam, uz podršku Grada Novog Sada, a radno vreme za posetioce je od 10 do 20 sati.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track