REGIONALNI SAJAM MEDA U LOZNICI OVE SEDMICE: Petak i subota su medni dani
Foto: T.Ilić

na šetalištu

REGIONALNI SAJAM MEDA U LOZNICI OVE SEDMICE: Petak i subota su medni dani

Srbija -

LOZNICA – Narednog petka i subote Loznica će po sedmi put biti domaćin Regionalnog sajma meda, saopšteno je na današnjoj (23.9) konferenciji za novinare u Turističkoj organizaciji grada Loznice (TOGL).

Sajam će biti održan na šetalištu, kod Vukovog doma kulture i biće otvoren oba dana od 10 do 18 časova.

foto: T.Ilić

Prema rečima Snežane Perić, direktorke TOGL, ovu značajnu privrednu manifestaciju organizuju u saradnji sa Pčelarskim društvom Loznice, lokalnom samoupravom i Regionalnom razvojnom agencijom, a osim pčelara na sajmu će izlagati i proizvođači tradicionalnih rukotvorina i domaćih proizvoda.

Predsednik Pčelarskog društva Loznica, Zoran Radišić rekao je medijima da očekuje dolazak tridesetak izlagača iz lozničkog kraja, ali i Krupnja, Osečine, Valjeva, Zavlake i drugih mesta.

Sajam će biti otvoren u petak (27.9), od 13 sati, a dva sata kasnije će u velikoj sali gradske uprave biti održana tribina na kojoj će o aktuelnim temama iz pčelarstva pčelarima govoriti Rodoljub Živadinović, predsednik Saveza pčelarskih organizacija Srbije.

Na sajmu će posetioci moći da nabave kvalitetan med kao i ostale pčelinje proizvode, a mogu sa pčelarima i da se posavetuju o pravilnoj upotrebi meda i informišu o njegovim blagotvornim svojstvima.

(Kurir.rs/T.Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track