ANĐELA (15) IZ SUBOTICE PRONAĐENA ŽIVA I ZDRAVA: Dva dana je nije bilo kod kuće, roditelji premrli od straha! Sama došla u policiju i rekla zašto je pobegla
Foto: Profimedia

završena dvodnevna potraga

ANĐELA (15) IZ SUBOTICE PRONAĐENA ŽIVA I ZDRAVA: Dva dana je nije bilo kod kuće, roditelji premrli od straha! Sama došla u policiju i rekla zašto je pobegla

Srbija -

SUBOTICA – Devojčica Anđela Nikolaidis (15) iz Subotice, nestala je u subotu rano ujutro, 5. oktobra, a njeni najbliži prijavili su slučaj policiji, što je danas u toku podneva i potvrđeno iz policije za Kurir.

Sumnja se da je na bekstvo nagovorio dečak poznat policiji od ranije, ali te informacije nisu potvrđene.

„Intenzivno radimo na slučaju prijave o nestaloj devojčici Anđeli”, rečeno je danas oko podneva u policiji.

Večeras se nezvanično čula srećna vest da se Anđela vratila kući. Kako nezvanično saznajemo, devojčica je živela sa bakom, a njena majka se vratila danas poslepodne iz inostranstva. Prema tvrdnjama našeg izvora, do tada su već rasvetljeni neki detalji oko prijave nestanka, policija je bila već na tragu pronalaska devojčice, a danas kasno podne nakon objava oko njenog nestanka, Anđela je zajedno sa drugom za kojeg se sumnjalo da je uticao na nju da pobegne, došla u policijsku stanicu Subotice.

Nezvanično saznajemo, da devojčica nije povređena, dobro je i nakon što je policija obavestila porodicu, Anđela se vratila kući.

Kako nezvanično saznaje portal "Subotica.com" devojčica je sa prijateljem za kojeg se sumnjalo da ju je nagovorio da pobegnu, kasnije tokom poslepodneva došla je u zgradu Policijske uprave Subotica.

„Nestanak devojčice prijavili su njeni bližnji u subotu, policija intenzivno radi na otkrivanju slučaja nestanka Anđele Nikolaidis (15) ”, rekli su u policiji danas.

U trenutku nestanka, Anđela je imala narandžaste „nike” patike sa belim đonom, crnu jaknu sa kapuljačom i plave farmerice, a još nije poznato zašto se nije javila od subote.

Na zvaničnom sajtu registra nestalih lica Srbije i registru nestalih Fondacije Tijana Jurić, naznačeno je bilo da je „devojčica nestala iz kuće u toku noći između 4.i 5. oktobra, a da se sumnja da je na to nagovorio dečak poznat policiji odranije”.

Anđela je rođena 19. novembra 2004. godine, u Subotici, gde je u poslednje vreme živela sa bakom, a kako saznajemo, majka se danas vratila iz inostranstva, tako da su posle Anđelinog povratka kući sada zajedno u njihovom domu.

(Kurir.rs/N.H/Subotica.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja