Najnovije vesti

4 DEČAKA OTELA JUGO U LESKOVCU! ZABILI SE U DVORIŠTE PUNO DECE: Kad su videli šta su uradili pobegli iz slupanog auta (FOTO)
Foto: JuGmedia

srećom izbegnuta veća tragedija

4 DEČAKA OTELA JUGO U LESKOVCU! ZABILI SE U DVORIŠTE PUNO DECE: Kad su videli šta su uradili pobegli iz slupanog auta (FOTO)

Srbija

Četvorica dečaka, ne straijih od 15 godina, automobilom marke jugo zabili su se u dvorište jedne porodične kuće u Sedmoj ulici u naselju Rade Žunić u Leskovcu koje je u tom trenutku bilo prepuno dece, a na sreću niko nije povređen.

 

foto: JuGmedia

Kako tvrde očevici, dečaci su odmah pobegli sa lica mesta i ostavili automobil, a tamo je u ovom trenutku policija koja vrši uviđaj i utvrđuje da li je jugo ukraden ili su ga dečaci “pozajmili” od svojih roditelja bez njihovog znanja.

 

“Sumnjamo da su auto oteli jer se jedan od njih vratio i pokupio mobilni koji je zaboravio u automobilu, pa ponovo pobegao, pre nego što je došla policija. Sreća pa niko nije povređen jer je dvorište kod komšije, u koje su upali, bilo prepuno njegove i komšijske dece koja su se tu igrala. Ma, mogli su i oni da se povrede. Deca su to”, komentariše za juGmediu meštanin ove ulice koji je svedok incidenta i koji nam je poslao fotografije sa lica mesta.

 

Dečaci su ušli u ovu ulicu automobilom pod brzinom od preko 50 na sat, izbegli da udare u parkiran traktor i zabili se u gvozdenu pokretnu ogradu koju su od siline udarca odvalili iz ležišta. Nakon udarca, u dvorištu je nastala vriska uplašene dece i njihovih roditelja koji su pozvali policiju.

 

(Kurir.rs/JuGmedia)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...