MEDICINSKA SESTRA IZ VRANJA TVRDI DA JE NAČELNIK HITNE POMOĆI GODINAMA SEKSUALNO UZNEMIRAVA: Slao joj lascivne SMS poruke, kad je sve pokazala javnosti, doktor dobio otkaz
Foto: Kurir/T.S.

ceo grad priča o tom slučaju

MEDICINSKA SESTRA IZ VRANJA TVRDI DA JE NAČELNIK HITNE POMOĆI GODINAMA SEKSUALNO UZNEMIRAVA: Slao joj lascivne SMS poruke, kad je sve pokazala javnosti, doktor dobio otkaz

Srbija -

Tvrdnje koje je nedavno u javnost iznela medicinska sestra Danijela Cvetković, zaposlena u službi Hitne pomoći u vranjskom Zdravstvenom centru, da je načelnik doktor Slađan Stanisavljević godinama seksualno uznemirava šaljući joj lascivne SMS poruke, dobrano je uzburkala duhove u ovoj ustanovi, ali i u samom gradu.

Detalji ovog dogđaja ne prestaju da se prepričavaju i sada kada je rukovodstvo Zdravstvenog centra smenilo Stanisavljevića sa mesta načelnika ove službe, objavila je JuGmedia.

Ova vest obelodanjena je i na sajtu Zdravstvenog centra tako što je objavljeno da je za novog načelnika Hitne pomoći imenovan doktor opšte medicine Danijel Milovanović.

Da podsetimo, sve je počelo kada je medicinska sestra Danijela Cvetković obelodanila da godinama trpi seksualno uznemiravanje od Stanisavljevića, načelnika Hitne pomoći, koji joj je godinama slao lascivne SMS poruke i to pogotovo kada je bio u alkoholisanom stanju.

Na sve prozivke Stanisavljević je odgovarao da ne želi da se u medijima rešavaju nesuglasice zaposlenih u Zdravstvenom centru, tvrdeći pri tom da nije bilo nikakvih pretnji i mobinga.

Bilo, kako bilo, u celoj ovoj priči sestra Danijela je pokazala veliku hrabrost, iznevši u javnost problem sa kojim se suočava veliki broj žena u ovoj zemlji i pokazala da sve one koje trpe ovakav i sličan vid nasilja, treba isto da urade.

(Kurir.rs/JuGmedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track