DEVOJČICA (12) PRETUČENA U TOKU ŠKOLSKOG ODMORA NADOMAK SENTE: Izašla da kupi užinu, a onda joj je nepoznata devojka lupila ŠAMARČINU, pa bacila na beton!
Foto: Profimedia

drama

DEVOJČICA (12) PRETUČENA U TOKU ŠKOLSKOG ODMORA NADOMAK SENTE: Izašla da kupi užinu, a onda joj je nepoznata devojka lupila ŠAMARČINU, pa bacila na beton!

Srbija -

Dvanaestogodišnja Ž. D. iz Tornjoša nadomak Sente pretučena je danas oko devet časova ispred prodavnice u koju je krenula da kupi užinu za vreme školskog odmora.

Kako objašnjava njena majka A.D. devojčicu je bez ikakvog povoda napala K. P. (22) koja je prolazila pored prodavnice.

- Moja ćerka je stajala sa drugaricom i htele su da uđu u prodavnicu i kupe užinu kada joj je prišla jedna žena i udarila joj šamar, a zatim joj je počupala kosu i bacila je na beton. Sa njom je bila još jedna žena koja je izgleda isto htela da je udari jer je vikala nešto ali su prestale kada su videle da moja ćerka plače i onda su otišle – priča uzrujana majka za Blic.

Dodaje da ne poznaje ženu koja joj je napala ćerku niti može da pretpostavi koji je razlog.

- Jako sam zabrinuta i uplašena. Pozvali smo policiju koja je izašla na lice mesta i napravila zapisnik. Posle toga sam odvela ćerku u ambulantu, ali danas ne radi pedijatar pa su mi rekli da dođemo sutra. Ne znam šta da radim. Ćerka mi sada spava, ali se požalila da je boli glava, noga i leđa – priča majka pretučene devojčice.

U Policijskoj upravi Kikinda potvrđeno je za ’’Blic’’ da je u Tornjošu napadnuta devojčica koju je pregledala lekarska ekipa Hitne pomoći i da policija intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti koje su dovele do ovog incidenta. Nezvanično se saznaje da devojčici prilikom pregleda nisu konstatovane vidljive povrede.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track