DRAMA NA NIŠKOJ KLINICI ZA UROLOGIJU: Sin pacijentkinje udario medicinskog tehničara u glavu! Besneo po ordinaciji, razbacivao instrumente
Foto: Kurir/M.S.

incident

DRAMA NA NIŠKOJ KLINICI ZA UROLOGIJU: Sin pacijentkinje udario medicinskog tehničara u glavu! Besneo po ordinaciji, razbacivao instrumente

Srbija -

Sin jedne pacijentkinje Klinike za urologiju Kliničkog centra u Nišu pesnicom je udarao danas oko 13 sati medicinskog tehničara koji je od prebijanja zadobio masnice po licu i glavi.

Incident se dogodio kada ga je muškarac srednjih godina koji je doveo majku na pregled nešto pitao, a tehničar mu odgovorio na način koji se njemu nije dopao.

- Potom je prozvana njegova majka koja je došla na red. Razgovor je potom prerastao u vikanje u samoj ambulantnoj ordinaciji, a onda je ovaj Nišlija nasrnuo na njega i udario ga nekoliko puta. Odmah je reagovalo obezbeđenje i stvar se smirila - rečeno nam je na klinici.

Navodno je sin pacijentkinje besneo po ordinaciji i razbacivao instrumente.

U Upravi Kliničkog centra navode da bi u svakom slučaju trebalo da bude strpljenja i među pacijentima i među radnicima klinika.

- Mi ćemo sigurno da pokrenemo internu istragu i utvrdimo sve činjenice oko incidenta jer to ne bi smelo više da se događa - rekli su nam u upravi.

Muškarcu verovatno nakon ovog slučaja sledi prijava za napad na radnika KC, a ova ustanova bi trebala da utvrdi da li će i tehničar snositi neke posledice.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track