ZORAN JE IMAO STRAŠNOG PETLA, A ONDA JE SNAJI PREKIPELO: Cvrcan nasrtao isključivo na gospođe iz njenog frizeraja?! Evo šta je bilo na kraju (FOTO)
Foto: RINA

šou priča iz kraljeva

ZORAN JE IMAO STRAŠNOG PETLA, A ONDA JE SNAJI PREKIPELO: Cvrcan nasrtao isključivo na gospođe iz njenog frizeraja?! Evo šta je bilo na kraju (FOTO)

Srbija -

KRALJEVO - Imao sam strašnog petla... Zoran Glišović ove stihove doživeo je lično, a pojedine kraljevačke dame su to osetile i na sopstvenoj koži. Cvrcan Kiki prvo je osvojio celo naselje, a onda pokazao svoje pravo lice.

“Od kako je stigao u naš dom postao je miljenik svih. Budio nas je svojom pesmom, a mene je uvek čekao nasred dvorišta, peo mi se na rame i jeo mi iz ruke”, priča Zoran za RINU.

Međutim, izgleda da cvrcan Kiki nije gajio istu ljubav prema svima. U dvorištu porodice Glišović, Zoranova snajka Nena, već godinama drži frizerski salon u koji svakodnevno po frizuru dolaze brojne pripadnice lepšeg pola, a to ovom petlu izgleda nije bilo baš po volji.

foto: RINA

“Jednog dana Kiki se okomio na jednu sredovečnu gospođu koja se na jedvite jade odbranila od njegovih kandži. Svi su mislili da je to slučajnost koja se više neće ponoviti. Međutim, nasrtaji na mušterije, i to isključivo dame, iz dana u dan postajali su sve agresivniji i opasniji. Neke gospođe su prestale da dolaze kod frizerke Nene baš zbog Kikija”, rekao je Zoran.

Domaćin kuće je shvatio da mora da reši problem jer se postavilo ozbiljno pitanje - ili Kiki ili snajin biznis. Ovo drugo je ipak presudilo, pa je Zoran cvrcana poklonio prijatelju iz Žiče.

(Kurir.rs/RINA)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track