Najnovije vesti

OTKRIVENO ZAŠTO JE IZBILA MASOVNA TUČA NA KUPUSIJADI: Gosti u kafani sedeli mirno, jeli i pili, a onda je nastao HAOS zbog jedne osobe
Foto: Dado Đilas

ima i uhapšenih

OTKRIVENO ZAŠTO JE IZBILA MASOVNA TUČA NA KUPUSIJADI: Gosti u kafani sedeli mirno, jeli i pili, a onda je nastao HAOS zbog jedne osobe

Srbija

U Futogu je noćas oko 23 časa izbila kafanska tuča u kojoj je učestvovalo više osoba, od kojih je jedna uhapšena i zadržana u pritvoru, dok je troje vinovnika, lakše povređeno.

 

Navodno, sve se "zakuvalo", u jednom restoranu gde su se mladići najpre "zakačili", a zatim i potukli, zbog devojke, pišu Novosti.

 

Policija, koja je bila u blizini, brzo je reagovala, smirila strasti i jedno lice privela.

 

 

Prema rečima dr Ivane Ramović, portparolke Hitne pomoći, "Doma zdravlja" u Novom Sadu, ta služba je u 23.14 časova primila poziv da je u Futogu, u restoranu u ulici Cara Lazara, potrebna intervencija.

 

- Lekar na terenu je ustanovio lakše telesne povrede kod pet osoba koje su odmah zbrinute na licu mesta - kaže dr Ramović.

 

- Mladiću starom 24 godine je na licu mesta ukazana pomoć zbog povrede glave, dok su četvorica mladića prevezena kolima Hitne pomoći u Urgentni centar u Novi Sad na dalje lečenje. Trojica dvadesetogodišnjaka su zadobili povrede glave, odnosno povredu kolena, dok je jedan devetnaestogodišnjak povredio šaku.

 

(Kurir.rs)

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...