Najnovije vesti

LIKVIDACIJA STRUJOMERA TRAJE VEĆ DEVET MESECI, UBICA NEPOZNAT: Upucana još 54 brojila u Loznici
Foto: Kurir.rs/T. Ilić

lozničko polje

LIKVIDACIJA STRUJOMERA TRAJE VEĆ DEVET MESECI, UBICA NEPOZNAT: Upucana još 54 brojila u Loznici

Srbija

Prema nezvaničnim informacijama u naselju Lozničko Polje otkrivena su nova oštećena brojila za merenje potrošnje struje. Ovoga puta još uvek nepoznati strelac na nišan je uzeo 54 strujomera i oštetio ih na isti način kao prethodne, potvrdio je naš izvor iz ED Loznica.

 

Brojila su upucana na Stefanovića putu u nizu, jedno do drugoga, najverovatnije pod okriljem noći, a ovo je rekord u dosadašnjim "likvidacijama" koje traju devet meseci, odnosno od početka februara. Sa ovim
poslednjim "streljanjem" ukupno je oštećeno nešto više od 180 brojila, a pričinjena šteta je, prema proceni upućenih, najmanje osam miliona dinara.

 

foto: Kurir.rs/T. Ilić

Ekipe ED Loznica odmah su zamenile oštećena brojila koja zbog upucavanja nisu merila utrošenu električnu energiju, ali su potrošači u svojim kućama imali struju. Ko i zašto već mesecima uništava imovinu EPS u lozničkom kraju još uvek je pitanje na koje Lozničani čekaju odgovor. Prethodno upucavanje brojila otkriveno je sredinom prošlog meseca posle pauze koja je trajala od maja do kada je oštećeno 101 brojilo, a otada do sada još 82 komada.

 

foto: Kurir.rs/T. Ilić

Podsetimo, prva ovakva upucavanja zabeležena su ove godine početkom februara kada su oštećena brojila otkrivena na više lokacija u Loznici i Banji Koviljači, a onda se to dešavalo i u Klupcima, Lozničkom Polju, Trbušnici i na Gradilištu.

 

(Kurir.rs/T. Ilić)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...