Redovno snabdevanje vodom DZ u Gračanici

Redovno snabdevanje vodom DZ u Gračanici

Srbija -
Dom zdravlja Gračanica potpisaće sporazum sa Regionalnom korporacijom za vodosnabdevanje "Priština" koji će podrazumevati da se voda više ne isključuje

BEOGRAD - Dom zdravlja Gračanica potpisaće sporazum sa Regionalnom korporacijom za vodosnabdevanje "Priština" koji će podrazumevati da se voda više ne isključuje, saopštio je danas kolegijum lekara te zdravstvene ustanove.

To je, kako se navodi u saopštenju, dogovoreno na današnjem sastanku uprave Doma zdravlja Gračanica sa Regionalnom korporacijom za vodosnabdevanje "Priština", uz posredovanje predstavnika međunarodne zajednice.

Regionalni vodovod preuzeće obavezu da proširi šahtove po standardizaciji i postavi vodomere, a Dom zdravlja Gračanica prihvatiće obavezu redovnog plaćanja utrošene vode.

U saopštenju se dodaje da su predstavnici Korporacije za vodosnabdevanje informisali upravu Doma zdravlja da su dobili podršku od rukovodstva opštine Gračanica da se isključi voda.

Iz te zdravstvene ustanove su podsetili da su oduvek plaćali sve obaveze, jer su im normalni uslovi za pružanje zdravstvenih usluga prioritet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track