Najnovije vesti

BIZARAN PRIZOR NA GROBLJU U STARIM BANOVCIMA: Otkopali grob i odneli glavu pokojnika iz KOVČEGA! JEZIVO (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/RTV

užas

BIZARAN PRIZOR NA GROBLJU U STARIM BANOVCIMA: Otkopali grob i odneli glavu pokojnika iz KOVČEGA! JEZIVO (VIDEO)

Srbija

Otkopan grob i izvađeni delovi tela oko njega, bizarna je slika koju su radnici Javnog preduzeća "Čistoća" zatekli u sredu na groblju u Starim Banovcima. 

"Radnik Čistoće je došao na groblje kada je zatekao otkopan grob. Podignuta je najpre nadgrobna ploča, grob je iskupan,  i to naročito u predelu glave koja je izvađena zajedno sa krstom, delovima sanduka i krsta koji su tu bili pohranjeni", kaže za RTV Jovan Gagrica, direktor JKP Čistoća iz Stare Pazova

O slučaju je obaveštena policija koja je izvršila uviđaj na licu mesta.

Za sada se ne zna šta je razlog ovog čina, kruže priče u Banovcima da je možda neko hteo da uzme nešto iz sanduka, ili da je to delo mentalno obolele osobe ili nekog sektaškog obreda.

Na adresu redakcije RTV-a stigao je mejl u kome se kaže da je porodici pokojne učiteljice Dragice Kristić koja je pre 25 godina sahranjena sa velikom količinom nakita javljeno da je oskrnavljen grob i odnet nakit.

Porodica pokojne Dragice demantuje ove navode i sve ostale glasine da je sahranjena sa bilo kakvim nakitom ili vrednostima.

Bilo je slučajeva skrnavljenja spomen ploča i grobnih mesta, ali otkopavanje tela pokojnika se ne pamti u ovom delu Srema. Razloge i počinioce ovog dela utvrdiće istraga koja je u toku.

(Kurir.rs/RTV)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...