SVI SU POZVANI DA ZAKAŽU ŠIŠANJE: Frizerka iz Petrovaradina jedan dan radi za pomoć drugarici oboleloj od raka
Foto: 021.rs

jedina nada klinika u beogradu

SVI SU POZVANI DA ZAKAŽU ŠIŠANJE: Frizerka iz Petrovaradina jedan dan radi za pomoć drugarici oboleloj od raka

Srbija -

Vlasnica salona "111" iz Petrovaradina, frizerka Sandra Maričić u sredu će sve svoje mušterije šišati u humanitarne svrhe, a kako bi pomogla da se prikupi novac za lečenje njene komšinice, dobre drugarice i meštanke Petrovaradina Dragane Šparović.

Dragana Šparović boluje od karcinoma i situacija je postala alarmantna. Brojne metastaze - na karlici, kičmi, kostima lobanje, zahvatile su njeno telo, a jedinu nadu da će se izboriti za život dala joj je privatna klinika u Beogradu. U ovoj klinici prima hemoterapiju i druge, mahom skupe terapije, a potrebno je da primi ukupno pet terapija. Ove terapije ukupno staju oko 6.000 evra, koje Draganina porodica nema. Ova žena, majka dvoje male dece, zajedno sa suprugom razmišljala je da proda stan, ali joj njena dobra drugarica Sandra Maričić nije to dozvolila. Naprotiv - odlučila je da se angažuje i pomogne u sakupljanju novca, a način na koji to radi je i akcija koju organizuje u sredu, 25. decembra, u svom salonu "111" u Petrovaradinu.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Kako ova lokalna frizerka priča za 021, akcija već sada obećava jer su Draganine komšije nedavno već uspele da za samo dva dana prikupe oko 1.000 evra za jednu terapiju. Preostalo je pomenutih pet terapija, a bilo ko može da se uključi, zakaže svoje humanitarno šišanje i pomogne donacijom koja bi inače pokrivala frizersku uslugu. "Već smo postavili kutiju za dobrovoljne priloge i neki lokali su se uključili, postavili kutije i sada se svi zajedno borimo za Draganin život. Sve što zaradim u sredu, direktno ide za Draganine terapije i koliko budem mogla da izdržim, ja ću tog dana raditi", priča ova humana meštanka Petrovaradina, vlasnica salona "111". Ona poziva i druge frizerske salone da se priključe na jedan dan, s obzirom na to da sama ne može da iznese ogromno interesovanje brojnih mušterija da pomognu na ovaj način lečenje Dragane Šparović. Salon "111" nalazi se u Preradovićevoj 122 u Petrovaradinu, a svoj termin i druge informacije možete da dobijete na broj 065/511-5117. Svoj doprinos možete da date i uplatom na račun 160-5800100028047-85, Banca Intesa.

(Kurir.rs/021.rs, G.Nikolin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track